Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízható-e így a fogamzásgátló?
Sziasztok!
Egy éve szedek Rezia fogamzásgátlót. Semmi gond nem volt vele eddig, viszont az utóbbi időben rájöttem, hogy sosem szedtem pontosan. Beveszem minden nap (talán utoljára 6 hónapja volt olyan, hogy kimaradt egy szem véletlenül), viszont sosem egy időben.. Volt már olyan is, hogy majdnem 12 óra eltéréssel vettem be 'ugyanabban az időpontban'.. Előző héten is a nagyjából megszokott este 8-9 óra helyett reggel 5kor vettem be (elfelejtettem magammal vinni). Most viszont elhatároztam, hogy beírom a telefonomban a konkrét időpontot (este 9) és viszem mindenhova a gyógyszert, mivel mostmár szeretném ténylegesen a fogamzásgátló hatása miatt használni úgy, hogy csak ezt használom (eddig mindig volt mellette kiegészítő fogamzásgátló is). Az lenne a kérdésem, hogyha a következő levéltől (most vagyok a jelenlegi utolsó 2 szeménél) mindig azonos időpontban és minden nap beszedem a tablettát, akkor elegendő lesz-e ezt az egy fogamzásgátló módszert alkalmazni és védeni fog a teherbeesés ellen (már a következő levélnél is)? Megbízhatok benne?
Önmagában tudom, hogy megbízható, csak félek, nehogy a korábbi össze-vissza időpontok bezavarjanak a következő levélnél a helyes tablettaszedésnél, mert az lenne a cél, hogy így is védett maradjak, hogy 'csak' tablettát szedek.
Nagyon köszönöm, ha megértett valaki és válaszolna! :)
"Nagyon köszönöm, ha valaki válaszolna! :)"
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!