Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet, ha nem terhesség?
Voltam kb egy hónapja nőgyógyásznál, akivel abban egyeztünk meg hogy elmegyek vérvételre meg vizelet mintára, mielőtt fogamzásgátlót ír fel. A vérvétel előtti héten egy hétig barátommal voltam, petting volt többször, szex egyszer, de mindig minden rendben volt. (Soha nem volt olyan hogy óvszer nélkül akár csak egy pillanatra is berakja, és ondós kézzel soha nem nyúlt hozzám!) 22-23-24.-én kellett volna mrgjönnie, ma 27 van, holnap megyek a nőgyógyászhoz kontrollra, megnézni a vérleleteket. A hónapban rengeteg stressz ért, és rengeteg csalódás. Késhet emiatt? Mindezek mellett a jobb mellem eléggé meg van duzzadva... tegnap csináltam tesztet , pedig jól tudjuk hogy sehogy nem juthatott belém sperma. Szerintetek mi lehet? Nagyon köszönöm a normális válaszokat!
Aggódó 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!