Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló rendszeres szedése mellett tilos 72 órás tablettát bevenni?
Sziasztok!
1 éve szedek fogamzásgátlót, tegnap együtt voltunk a párommal. Nem így terveztük, de belém élvezett. Nem szeretnék terhes lenni. Az érdekelne, hogy ha minden nap szedtem a fogamzásgátlót (nem volt hányás, hasmenés stb.), de szeretném, hogy biztos ne legyek terhes, szabad-e 72 órás tablettát bevenni mellé? Eléggé megijedtem.
Köszönöm!
Nem kell fogamzásgátló mellett 72 órás tabletta. Ha rendesen szeded, akkor pont az a lényege, hogy akár beléd is mehet, nem leszel terhes. A pearl indexe nagyon alacsony megfelelő védekezés mellett, viszont a 72 órás tabletta ki fogja készíteni a tested, teljesen feleslegesen.
Miért szedsz fogamzásgátlót úgy, hogy nem is tudod, mire való, hogyan működik??? Olvass utána!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Akkor akik ebben a kérdésben fogamzásgátló mellett lettek terhesek azoknak hogy sikerült? Vannak érdekes dolgok. Én is leálltam a gyógyszerrel mert nem bíztam benne.
# 7
Természetesen lehetséges. Nem ad 100%-os biztonságot, ez tény. De ha nem bízol benne, akkor kár szedni. Ez ilyen félmegoldás, hogy szedem is, de azért belém se élvezzen.
Szegény barátod!!! Miért kinzod?? Minek szedsz fogamzásgátlót mineeeeeek?? Baromagyú analfabéta. Fuj de butaku.rva lehetsz. Istenem ilyenkor olyan ideges tudok lenni. Remélem még óvszer is volt rajta úgy élvezett beléd.
7# azok csak kamuk mert rájöttek hogy ha nem irják oda hogy fogamzásgátló mellet lettek terhesek egyből szétszedik őket azzal hogy miért nem védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!