Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így mi értelme a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mi értelme a fogamzásgátlónak?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..

Ide akartam volna válaszolni, de nem akarom szétOFFolni. Tehát leírja a válaszadó, hogy mindegyik mellékhatása a libidócsökkenés.

De ezt elvileg azért szedi az ember (vagyis a NŐ!),hogy biztonságos legyen a SZEX.

Viszont ha nincs libidó, nincs vágy, nincs kedv, akkor meg mit ér az egész?

Azt, hogy a kedves férfi élő maszturbátornak használja a nő testét, amibe bátran beleengedheti a cuccost, nem kell gumival szenvedni, meg vigyázni, nem baj, ha a nőnek a háta közepére se hiányzik a szex, mert a gyògyszer elveszi a szexuális étvágyat?

Hát nem tudom, kinek éri meg....(a palinak biztos, de....)

2017. jún. 20. 16:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A másiknak meg lesz majd más mellékhatása, az azutáninak meg megint más...

Persze nem biztos. De esélyes.

Aki azt írta, értelmetlenül született a kérdés, igazából nem. Mert eddig is ezt gondoltam, főleg mióta olvastam itt néhány választ, nem tudom, hogy különböző felhasználóktól, vagy ugyanaz a pasas írta, akinek alapkövetelmény a gyógyszer, mert nem vágja haza gumival meg megszakítással a szexet, gondoskodjon a másik fél a védekezésről, vagy amennyiben ez derogál, akkor abortusz, mert még az is kisebb rossz, mint tönkretenni a szexet...

2017. jún. 20. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem kell általánosítani és túlzásba esni. Nyílván van akinek nem jön be annak nem ajánlott a használata. De ideális esetben nem okoz ilyen gondokat. Ex barátnőm is szedett fogamzásgátlót és semmi gond nem volt.
2017. jún. 20. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Én 9 évig szedtem és semmilyen problémám nem volt vele!

Most babát szeretnénk ezért abbahagytam és nem változott a libidóm, még nindig imádom.

1 hónapig gumit használtunk, nekünk nem jött be, élvezetesebb nélküle.

Ettől függetlenül hormon készítmény, rengeteg mellékhatása lehet.

2017. jún. 21. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (bár ez egy példa a millióból) olyan szinten elvette a libidómat hogy nem is akartam a párom "micsodáját" még látni se. Régebben a gyógyszer előtt egy nap 3x is együtt voltunk a végén meg havonta 1x. Aztán abba hagytam a szedést és a párom nem bírt velem. Aki ezt nem tapasztasztalta meg az el sem hiszi. Viszont az óvszertől félünk. Volt néhány rossz tapasztalat. Így újra jön majd a hormon és megy el a libidó. Ez a 22-es csapdája...
2017. jún. 21. 18:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Mivel komoly kapcsolatban élek, és 14 évnyi szexuális élet alatt sose csúszott hiba a számításba, nekem a megszakítás bevált. Alkalmiba anno gumi (főként a fertőzések elkerülése végett), de nyilván a megszakítás a többségnek nem biztonságos.

De a fog.gátlónak később is lehet negatív visszahatása.... Ilyet is hallottam nem egy esetet.

2017. jún. 21. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is megszakításpárti vagyok mintsem mérgezzem magam gyógyszerrel.És szerintem az tökre butaság hogy élvezhetetlenné teszi a megszakítás a szexet,ugyanis nálunk a férjemmel semmi gond nincs az élvezés terén :D
2017. jún. 21. 20:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Spec. nálunk sincs. És igazából egyik kapcsolatomban sem volt (na jó, egyet leszámítva, ahol a pasi megszakítás helyett önkényesen bent hagyta, mert "olyan jó volt, kár lett volna kivenni", de ott hamar szakítás lett).

Itt viszont olvasgattam olyanokat, ahol erősen tiltakoztak, hogy tönkreteszi az élményt, hogy figyelni kell, na meg valljuk be, vannak kevésbé ügyes emberkék is, ahol bizony becsurran az eleje :S

2017. jún. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!