Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme 2 tablettát bevenni, ha tegnap este elfelejtettem?
Már régóta használom, sosem hagytam még ki. Első héten vagyok. A tájékoztató azt írja, "mégha ez két tabletta egy időben történő bevételét is jelenti" De van értelme kettőt bevenni, nem lesz mellékhatása.
Más fogamzásgátlót fogunk alkalmazni, a kérdés pusztán a tényre irányul, hogy van-e értelme.
Istenem!!!!
Persze, hogy van, de ha ma elfelejted akkor holnap 3-at vegyél be!!!
Szerinted ez így működik ????
Elolvastátok a kérdés alatti részt is? Azt hiszem egyértelműen leírtam, mit ír a betegtájékoztató, és hogy lesz annyi eszünk, hogy máshogy is védekeünk a következő héten.
És tudom, hogy nem úgy működik, hogy akkor beveszek majd 3at, mert megint elfelejtem ... Mint írtam, már régóta szedem, s még nem fordult elő ilyen. Nem tudom, miért kell mindenkit felelőtlen csitriként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!