Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek így van értelme?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és ő heti 1-2x akarna csak szeretkezni mostanában , szerintem ez nagyon kevés, nem csinálunk semmit se itthon ,ha együtt vagyunk, és ez így marha unalmas.. Van értelme ezt folytatnom vele? Vagy hosszútávon,majd én is kevésbé fogom kívánni a szexet?
Én 21/l Ő 24/f
Ebből a szempontból, nem neked kellene hozzá igazodni!
Egészséges fiatal nő vagy,aki igényli az együttléteket.Ha ezt nem tudja megérteni, és változtatni sem tud rajta.Akkor viszont lépned kell.
Igen, beszélj, az a legfontosabb!
Az is lehet, hogy eltompult. Próbáljátok valamivel feldobni az életet! Amúgy a sport is segít!
fogd meg a kezét és ráncigáld el valahova!
Tudom eléggé gáz, de ha a pasi képtelen lépni szép szóra sem, akkor neked kell cselekedni. Ha már az sem megy, akkor gondolkozhatsz a szakításon, de azért ezt a lépést előtte tedd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!