Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennek így van értelme?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így van értelme?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és ő heti 1-2x akarna csak szeretkezni mostanában , szerintem ez nagyon kevés, nem csinálunk semmit se itthon ,ha együtt vagyunk, és ez így marha unalmas.. Van értelme ezt folytatnom vele? Vagy hosszútávon,majd én is kevésbé fogom kívánni a szexet?

Én 21/l Ő 24/f

2015. dec. 3. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hidd el jobb lesz így!

Minden szakítás szar... még ha azt mondja valaki, hogy épp nem volt az....

De ahogy telik az idő, úgy látod be, hogy jól döntöttél :)

2015. dec. 3. 19:40
 12/13 Joe.38 ***** válasza:

Ès ha sokat dolgozik ès fàradt ? Küzd a csalàdèrt a megèlhetèsèrt ? Ha egy pasi szakit a nővel mert keveset szexel vagy nem adja oda popijàt akkor a.pasi nem megèrtő. Azaz szemèt a pasi.

Ha nő szakit mert pasi keveset szexel no akkor is a pasi a szemèt. Azaz ha sokat akar ha keveset , minden kèpp alapból a pasik a hibàsak. Ez ma màr pàr èvtizede alap. Alap ès kiindulàsi pont. A nő mindig jó ès jogai vannak csak jogai. A pasi mindig rossz ès csak kötelessège van csak.

2015. dec. 6. 08:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Miután szakítottatok, okafogyottá vált a kérdés, de hidd el, így jártál a legjobban. Egy effeminált, és magával mit kezdeni nem tudó pasasnál aligha van rosszabb.
2015. dec. 8. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!