Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mi értelme a fogamzásgátlónak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Ide akartam volna válaszolni, de nem akarom szétOFFolni. Tehát leírja a válaszadó, hogy mindegyik mellékhatása a libidócsökkenés.
De ezt elvileg azért szedi az ember (vagyis a NŐ!),hogy biztonságos legyen a SZEX.
Viszont ha nincs libidó, nincs vágy, nincs kedv, akkor meg mit ér az egész?
Azt, hogy a kedves férfi élő maszturbátornak használja a nő testét, amibe bátran beleengedheti a cuccost, nem kell gumival szenvedni, meg vigyázni, nem baj, ha a nőnek a háta közepére se hiányzik a szex, mert a gyògyszer elveszi a szexuális étvágyat?
Hát nem tudom, kinek éri meg....(a palinak biztos, de....)
Nem tűnik el... Hát nem valami élvezetes úgy szexelni, hogy kb nem érzem magam odalent, mintha ki lenne kapcsolva minden, és nem tudok elélvezni.
A másik fél lehet élvezi ugyanúgy, de nekem mondjuk más öröme nem prioritás a saját káromra. De ez én vagyok ugyebár...
Hidd el kérdező, hogy sok lányt zavar és sok lány emiatt visszamegy az orvoshoz és vagy írat fel másikat vagy elhagyja teljesen.
De akinek meg többet ér az óvszerutálat, mint a kiegyensúlyozott nemi élet, mindkét fél teljes öröme, az meg megérdemli.
Szedtél már fogamzásgátlót?
Mert ez azért nem úgy működik, hogy nem érzel lent semmit, az a pasi, aki pedig élő maszturbátornak használ, eleve kuka - legalábbis számomra.
5:
Igen, próbaképp 1 dobozzal. Előnye nem volt, csak tucatnyi hátránya, és mivel nem vagyok kísérleti nyúl, a váltás fel sem merült.
(Továbbá szedtem olyan gyógyszert /nem fogamzásgátlót, hanem szorongásoldót/, amitől aztán szintén viszlát libidó, mintha a p¡nám nem az enyém lenne, nem éreztem semmit. Ez nem ide tartozik, de azért említettem meg, mert igenis van ilyen.)
6:
Ha egy gyógyszer (bármilyen gyógyszer) tájékoztatóján találok olyan mellékhatást, ami nekem nagyon nem szimpatikus, és mondjuk 10-ből 1-et mindenképp érint, akkor én azt nem szedem be.
A fog.gátlók és az antidepresszánsok pl pont idetartoznak.
Ha mondjuk az van a gyógyszeren, hogy hasmenést okozhat, álmosíthat, vagy étvágytalanság, mittudomén... Ezek nem érdekelnek, zabálom, mint a cukrot szükség esetén.
Az álmatlanság, a zsibbadás, a libidócsökkenés, étvágynövelés, lelassult légzés, egyebek, ha szerepelnek, akkor akár megrohadhat a polcon is az a tabletta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!