Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezhetek ha trombózisom volt?
3 hónapja szültem és a második bébit majd jópár év múlva tervezem.
viszont a gond az, hogy se én sem a párom nem vagyunk oda a gumiért..egyszerűen nem érzek semmit úgy..és ő sem..viszont használjuk persze mert nincs más választásunk mivel hancúrbogyót nem szedhetek mert korábban trombózis és tüdőembólia alakult ki nálam amiért 5 hónapig bogyót szedtem. így hát nem szedhetek többé hormonális fogamzásgátlót.
a spirálról meg rengeteg rosszat hallottam és idegenkedem is tőle..
MIT CSINÁLJAK HOGY MEG LEGYEN OLDVA A FIGAMZÁSGÁTLÁS DE NE KELLJEN GUMIT HASZNÁLNUNK??
Nyugi a kérdezőnek nincs sok esze,mert nem akar nőgyógyászhoz menni,pedig évente kötelező lenne. De nem baj mjd ,ha rákos lesz ,és nem fedezik fel jöhetsz sírni kérdező..!! Dehát hiába ostobáknak áll a világ..
Majd rájössz. Egyébként van női nőgyógyász is,már ha nem tudtad,de ezt is töröltesd nyugodtn,mert neked nem tetszik!!
képzeld el dolgozik a párom és mindent mi vettünk a babának és saját lakásunk van :D nem anyuci és apuci segítségével. lehet magadból indulsz ki és te még 40 évesen is anyádéknál csöveztél de mi nem. és büszke is vagyok a kis családomra kár irigykedned :D ekkora seg*fej létedre téged senki se fog sokáig szeretni.
ezt nem hiszem el kilencvenszerre is le kell írnom hogy a kedves válaszolóknak szépen írtam vissza?? :D takarodj már! agyhugykövet kapok az okoskodásodtól. azt se tudod ki vagyok de véleményt alkotsz rólam amik elég sértőek.
Nem vagyok se 40 éves se anyámékkal nem lakok :DD ja hát a párod pénzel az más :DD de miért hozod fel mindig hogy szar anya vagy? Kb háromszor leírtad már ezt.
60%-os: ja tele az oldal az ilyenekkel. Igazat írtál de törölni fogja a te kommented is. Az is fura hogy kisbaba mellett itt gyakorizik reggeltől estig. Plusz a szexen jár az esze non stop.
Kérdező látod már ketten vagyunk ugyanazon a véleményen, és nem mi kezdtük a tuskó viselkedést. De nagy szád van kislány létedre. Mondjuk nulla végzettséggel van is mire verni a melled. Ja és engem miért ne szeretne senki? :D ilyeneket kb a 16 évesek irogatnak akik majd fel robbanak a gép előtt mert valaki megbántotta őket. Jaj jaj. Mielőtt újra nekem esnél leírom hogy nem szülőkkel lakok, magamnak fizettem mindig mindent és nem a pasikámra vártam hanem el tudtam végezni az egyetemet és utána vállaltam gyereket. további jó gyakorizást :D
Az meg miért igénytelenség ha évente jár nőgyógyászhoz valaki? Az a kötelező ha nincs panasz. Te jó isten miket hordasz össze :D
Meg kamuzol össze vissza. Eleinte azt írod hogy nem jársz nőgyógyászhoz, most meg már 3 havonta jársz mert az az igényes. Mindjárt kiírok már erről egy kérdést. Amúgy most elkapott a nevetés :D ritka buta vagy de legalább megnevettettél :DDD
Felesleges magyarázkodnod! Én is évente járok vizsgálatra ha nincs egyéb panasz. Nekem mondta is eleinte az orvos hogy nem kell havi szinten találkoznunk. Még recept miatt szoktam bemenni hozzá de annyi.
De mindjárt kapjuk a kioktatást hogy az a jó amit ő gondol :D valami gyanus itt.. de lassan lebukik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!