Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezhetek ha trombózisom volt?
3 hónapja szültem és a második bébit majd jópár év múlva tervezem.
viszont a gond az, hogy se én sem a párom nem vagyunk oda a gumiért..egyszerűen nem érzek semmit úgy..és ő sem..viszont használjuk persze mert nincs más választásunk mivel hancúrbogyót nem szedhetek mert korábban trombózis és tüdőembólia alakult ki nálam amiért 5 hónapig bogyót szedtem. így hát nem szedhetek többé hormonális fogamzásgátlót.
a spirálról meg rengeteg rosszat hallottam és idegenkedem is tőle..
MIT CSINÁLJAK HOGY MEG LEGYEN OLDVA A FIGAMZÁSGÁTLÁS DE NE KELLJEN GUMIT HASZNÁLNUNK??
Először is Elmész nőgyógászhoz,kinyitod szépen a kicsi szád,elmondod a problémáid,és ő majd ad tanácsot.
Amúgy van ilyen injekció is,amit azt hiszem 3havonta adnak be. De nem tudom mennyire megbízható ez. Vagy köttesd el magad te vagy a párod,más megoldás nincs az esetedben.
Nekem fél éve volt trombózisom. A nőgyógyász a gumit ajánlotta vagy a spirált.
A gumi mellett döntöttem pedig utálom (9 évig szedtem a bogyót). Most elkezdtünk próbálkozni, de szülés után egy ideig gumit fogunk használni utána ha már teljesen helyreáll a súlyom, formám stb akkor felrakatok spirált.
Az orvos szinte csak jót mondott, de ha nem jó bármikor le lehet vetetni.
Pesszárium vagy méhszájsapka nálatok nem jött szóba?
köszi a választ :)
én is a spirál mellett fogok dönteni szerintem. De szóba jött a pesszárium is csak azt hallottam hogy az nem nagyon biztonságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!