Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezhetek ha trombózisom volt?
3 hónapja szültem és a második bébit majd jópár év múlva tervezem.
viszont a gond az, hogy se én sem a párom nem vagyunk oda a gumiért..egyszerűen nem érzek semmit úgy..és ő sem..viszont használjuk persze mert nincs más választásunk mivel hancúrbogyót nem szedhetek mert korábban trombózis és tüdőembólia alakult ki nálam amiért 5 hónapig bogyót szedtem. így hát nem szedhetek többé hormonális fogamzásgátlót.
a spirálról meg rengeteg rosszat hallottam és idegenkedem is tőle..
MIT CSINÁLJAK HOGY MEG LEGYEN OLDVA A FIGAMZÁSGÁTLÁS DE NE KELLJEN GUMIT HASZNÁLNUNK??
egyébként semmi közöd hozzá de leírom hogy azért sem akarok nőgyógyászhoz menni mert
egutóbb kérdeztem mit szedhetnék vagy alkalmazhatnék fogamzásgátlásra annyit kaptam válaszul hogy gumi . az az elötti meg felírt egy gyógyszert amitől majdnem meghaltam mert trombózisom lett . ha annyira fontos lenne ez a kérdés nekem akkor persze nem ide írtam volna . másrészt aki értelmesen szól hozzám ahoz én is értelmesen fogok. az hogy jófej vagyok még nem kérdőjelezi meg az anyaságomat ;)
én nem töröltettem a válaszodat mellesleg ha nem írtam volna le hogy 20 éves vagyok akkor is ezt írtad volna rám? azzal viselkedtem tuskó módon aki például ilyet ír hogy fejben kéne rendet tenni meg hogy harangoznak bennem. Biztos én vagyok az egyedüli nő aki nem szereti a gumit :D nem azt jelenti hogy fekete lyuk vagyok istenem.
nyolcvanadszorra is leírom! akik normálisan válaszoltak azoknak meg is köszöntem és azokkal nem voltam "tuskó"
az meg milyen dolog hogy pár csúnya szóért te már megkérdőjelezed az anyaságomat?! ha csak veszekedni akarsz mi a sz*rt keresel itt?? hoppá csúnya szót írtam :0
Igen egy tinikapcsolatra valóban büszke lehetsz :) gondolom kemény munkával teremtetted meg a lakást, meg a gyereknek mindent :D
Egyébként ha nem írtad volna hogy 20 éves vagy akkor is érződik az írásodon hogy nem 30-40 vagy mert nagyon gyerekes a felfogásod.
Egyébként az én válaszomon kívül, fura módon más válaszok is eltűntek tegnap óta.. de te nem töröltetted ;) na ha ez neked örömet okoz te tudod.. Semmibe vetted mások segítő szándékát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!