Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért csak a nő egészségét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nő egészségét kockáztatva lehet védekezni a nem kívánt terhesség ellen?

Figyelt kérdés

Miért törvényszerű,ha egy pár nem akar egyáltalán,vagy több gyereket akkor a nőnek KELL bevállalni a védekezés technikai részét?

Ha a férj nem szeret gumióvszerben szexelni,de gusztustalanak a különböző fogamzásgátló kúpok,zselék stb,a nő nem akar hormonokat tömni magába,sem beágyazni a méhűri eszközt akkor milyen kompromisszum kìvánkozik?

Olyan eshetőség nincs,hogy a férfi vállalja be a kellemetlenséget,netán fájdalmat,kiadást,egészségkárosodást??? Számukra is van visszafordìtható és visszafordìthatatlan eljárás a születésszabályozásra.

2017. máj. 29. 22:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%

Én azt gondolom, hogy aki velem szexelni akar, az húzzon humit. Pont.

Nagyon konnyu mondani, hogy a no szedje be a tablettat, tetessen sprialt stb.

En is megjartam ezeket az utakat. Vannak erzekenyebb emberek az ilyesmire. A fog gatlot manapsag ugy osztogatjak mint a cukrot, pedig eros hormonkeszitmeny. En pl teljesen tonkrementem bele, bagy millio fajtat kiprobaltam. Mindegyiktol hiztam, trombizisom lett, hisztis lettem, stb.

Majd feltetettem egy hormonalis spiralt (simat nem lehtett, mert meg nem szultem), az maga volt a pokol. Eeve azt hittem, elpusztulok, mikor feltettek, elajultam a fajdalomtol konkretan a nogyogyasznal. Majd kilokodott rovid ido mulva, akkor vissza kellett megint tuszkolni... akkor fe evig dolyamatosan vereztem, szúrt, ereztem, rossz volt. Fel ev utan elkezdtem hizni tole, amikorra megtalalta a helyet a mehemben. Es bocsatotta ki a hornont. Felszedtem 10 kilot, majd azonnal levetettem. Meg egy ev kellett, mig helyrejott a szervezetem. Ez alatt az egy ev alatt visszafogytam, de striaim maradtak a gyors hizastol, az osszes hajam kihullot, tok rovidre kelett nyiratni, hogy kinezzen valahogy, most 3 ev utan, mar talan kinez valahogy normalisan. Es meg sorolhatnam.

Szoval koszonom szepen a lehetoseget, amit a ferfi nem tokeletes orgazmusaert kiprobalhattam, higy hogyan tudom tonkretenni hormonokkal az egeszsegem. Innentol fogja vagy gumi, vagy akkor ha az nem jo, akkor inkabb maszturbalok. Errol ennyit!

2017. jún. 2. 07:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem muszáj fogamzásgátló.Lehet seggbe és szájba is élvezni. :)
2017. dec. 6. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!