Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért csak a nő egészségét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nő egészségét kockáztatva lehet védekezni a nem kívánt terhesség ellen?

Figyelt kérdés

Miért törvényszerű,ha egy pár nem akar egyáltalán,vagy több gyereket akkor a nőnek KELL bevállalni a védekezés technikai részét?

Ha a férj nem szeret gumióvszerben szexelni,de gusztustalanak a különböző fogamzásgátló kúpok,zselék stb,a nő nem akar hormonokat tömni magába,sem beágyazni a méhűri eszközt akkor milyen kompromisszum kìvánkozik?

Olyan eshetőség nincs,hogy a férfi vállalja be a kellemetlenséget,netán fájdalmat,kiadást,egészségkárosodást??? Számukra is van visszafordìtható és visszafordìthatatlan eljárás a születésszabályozásra.

2017. máj. 29. 22:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
Szexelni se kötelező. Nyomjátok popsiba, ott tuti nem lesz gyerek.
2017. máj. 30. 00:56
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Férfiaknak is készült fogamzásgátló, de csak a laborig jutott el, nem került forgalomba, mert embertelennek tartották a mellékhatásokat.

Kellemetlen mellékhatásai: Erős hasi görcsök, fokozott éhség, túlfűtött szexuális vágy, hangulatingadozás.

Gyakorlatilag ugyanaz, amit mi, nők, minden hónapban átélünk.

2017. máj. 30. 01:07
 13/22 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen egyszerű oka van, hogy miért a nő szed gyógyszert: ő esik teherbe.

Akivel nem lehet megbeszeléni, hogy hogyan védekezTEK, azzal ne is tervezz gyereket! Normális kapcsolatban ezt nem probléma megbeszélni.

Millió féle fogamzásgátló van, a legtöbb nő megtalálja, ami jó neki. És egyáltalán nem ugyanaz egy vazektómia!

Jelen állás szerint a gumi az egyetlen férfi fogamzásgátló. Ez van.

2017. máj. 30. 05:27
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
VaSZektomia...
2017. máj. 30. 06:56
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Intra vas device... hmmm nagyon szép dolog, de egy helyet mondj, vagy linkelj már, ahol Magyarországon elvégzik ezt a beavatkozást. Köszi!

Másrészről a sima vasectomia esetleges visszaállításának sikeressége ha jól emlékszem 20% körül mozog.

2017. máj. 30. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Itt senki nem hallott a pesszáriumról?
2017. máj. 30. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
7%

Miért kéne bármilyen fájdalmat vállalni? :D Ne viccelj már.

Sosem használtam még gumit. Kielégítem a lányt, utána elélvezek az aktus végén, és ez így működik évek óta. Soha senki nem lett terhes, és nem azért mert szerencsém volt, nem azért mert a lány nem termékeny, és nem is azért mert én nem vagyok az... Szimplán áttanulmányoztam az emberi testet, és sokat maszturbáltam, ezért akkor élvezek el, amikor én akarok. Persze ma az az elterjedt megoldás, hogy félelmet keltünk az emberekben. Szedjél gyógyszert, menj orvoshoz, vegyél ezt, vegyél azt. Szerintem az emberek nagy része műveletlen, és fogalmuk sincs hogy működik az emberi test. Ennek ellenére szexelnek, aztán ide írogatják a jobbnál jobb kérdéseket.

2017. máj. 30. 11:30
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

1: köttesse el ő

2: az gáz, amikor a nő kényszerül dolgokra csak azért, mert a pasi "nem szereti az óvszert". Ilyen pasi mellett nem kell nyavalyogni.

2017. máj. 30. 12:51
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
#17 Nem félsz a nemi betegségektől?
2017. máj. 30. 19:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A "kell"-t cseréld bátran "tud"-ra...

Férfi fogamzásgátló: nincs. Sem magyarországon, sem külföldön (EU).

Vaszektómia (elköttetés): Az országnak gyarapodnia kell, úgyhogy 40 év vagy 3 gyerek alatt nem lehet elvégeztetni...

...most az óvszerhasználaton ne vitatkozzunk, van aki szereti, van aki nem. Ugyan úgy a nők sem kimondottan rajonganak a pesszáriumért...

Tehát bizony ha kényelmes megoldást akar valaki, akkor csak a nő TUD így védekezni...

2017. jún. 2. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!