Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nő egészségét kockáztatva lehet védekezni a nem kívánt terhesség ellen?
Miért törvényszerű,ha egy pár nem akar egyáltalán,vagy több gyereket akkor a nőnek KELL bevállalni a védekezés technikai részét?
Ha a férj nem szeret gumióvszerben szexelni,de gusztustalanak a különböző fogamzásgátló kúpok,zselék stb,a nő nem akar hormonokat tömni magába,sem beágyazni a méhűri eszközt akkor milyen kompromisszum kìvánkozik?
Olyan eshetőség nincs,hogy a férfi vállalja be a kellemetlenséget,netán fájdalmat,kiadást,egészségkárosodást??? Számukra is van visszafordìtható és visszafordìthatatlan eljárás a születésszabályozásra.
Létezik gfi fogamzásgátlo id csak azt nem is értem miért nem híresztelik.
Amugy gumi éa akinek derogál felhúzni, az nem szexel velem pl, pont.
A fogamzásgátló olyan gyönyörü hormonzavarr okozott pl, hogy "öröm" volt kikezelni belöle. Soha többet.
Egy házasságban, ha nem akarnak több gyereket, külföldön bevett szokás a férfiak elkötése, ami elvileg visszaállítható.
Egyszerőbb és sokkal kevésbbé veszélyes mint egy abortusz vagy a hormonális fogamzasgatlók.
Férfi fogamzásgátlókkal is próbálkoznak, eddig (amikor legutoljára érdeklődtem a téma után) sajna nem sok sikerrel, az eddigi termékeknek sokkal rosszabb mellékhatásai vannak mint a nőknek készült tablettáknak.
Amúgy meg nem minden pasi gyökér, aki valamibe nézi a nőjét/nejét az védekezik és nem hárítja át a teljes felelősséget az asszonyra.
Intra vas device. 100%-ban viszafordítható,20-30 perces ambuláns beavatkozással behelyezhető.
Anno ennyi volt a spirálom,meg ugyanennyi altatásos,mikor kiműtötték beágyazódás miatt.
Nem kötelező a nőnek viselni. Én pl. nem is kockáztatom az egészségem.
Én azon az elven vagyok, hogy aki nem húz óvszert, az velem nem szexel, mert én nem vagyok hajlandó hormonokat szedni.
Én sem vagyok hajlandó hormonokat szedni.
És megint himsovinizmus, hogy egy férfi bármikor, indoklás nélkül kérheti az ondóvezeték elkötést, egy nő csak 2-3 gyerek és x év felett a meddővé tételt (most nem nézek bele a jogszabályokba). Monjuk sokkal nagyobb műtét és visszafordíthatatlan. Valószínűleg ez az oka.
A spirállal sok gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!