Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/nők hogy tudtátok leküzdeni a teherbe eséstől való félelmeteket?

Mintha magamat olvasnàm. Ugyan ennyi ideje vagyok együtt a baràtommal és anyukàm is így nevelt.. szex=terhesség.
Lelkileg ez elég nagy nyomàs így huszonéves fejjel, de ezen felül lehet kerekedni.
Nem véletlenül nem lesz terhes jópàr nő, mivel a 21.sz.ban màr igen nagy figyelmet fordítanak a fogamzàsgàtlàsra legyen szó óvszerről vagy tablettàról.
100%os védelem igaz sose lesz de ha màr valaki előìràsszerūen hasznàl óvszert avagy a nő tablettàt rettentő kicsi esélye van a terhességre.
Ès a szerelem emellett a szex jô dolog és szüksége van rà mindenkinek.
Vagyis fejben kell ezen vàltoztatnod/vàltoztatnunk, de szerintem ez teljesen elérhetô cél. Csak figyelmesnek és felelősségteljesnek kell lenni mind2 félnek.

Én sose féltem tőle.
De érdemes átgondolnod, hogy ha véletlenül a legnagyobb gondosság mellett is besikerülne, akkor mihez kezdenél. Én pl. nem vetettem volna el 18 évesen sem, mert megvolt a családi hátterem, akik segítettek volna ilyen esetben. De az sem mindegy ám, hogy kivel bújunk ágyba. Én olyannal soha, akitől semmiképp nem örülnék egy gyereknek.
Egyébként pedig egy gyerek nem katasztrófa. Persze, manapság divat betojni tőle, meg a megfelelő háttérre várni hozzá hosszú évekig (ami bizonyos szintig nagyon is helyes), de ez az élet rendje. Hiszen a szex egyik célja, hogy gyerek legyen belőle. És ha épp véletlenül jön össze, úgy is fel lehet nevelni becsülettel, szeretetben. De elvetetni is lehet legálisan, és adott helyzetekben érthető, ha ezt választja egy nő.
Nem mindig alakul terv szerint az élet, és akkor leszel igazán nyugodt, ha ezeket letisztázod magadban. 32N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!