Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben vegyek eseményutánit vagy nem szükséges?
Nem vettem be végül. Éjszaka gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam mindannyian Isten kezében vagyunk. Szóval imádkozom. :)
De ha mégis terhes lennék, megtartjuk.
Miért lenne hülye? Ha vállalja a felelősséget a tettéért, és megtartaná a babát, akkor miért hülye?
Akkor lenne hülye, ha azt mondta volna, hogy nem vesz be tablettát, de ha terhes, akkor elveteti..
Én 20 vagyok, még egyetemre járok (jogra), szóval ebből a szempontból nem lenne túl szerencsés, de a barátom 26 (ügyvédjelölt)és ő igazából örülne neki.
De szerintem úgysem lesz belőle semmi, úgyhogy lényegtelen.
Jó, majd megírom. Amúgy azért gondolom hogy kicsi az esélye, mert belém nem hogy hatezerszer, de egyszer sem élvezett. Az előváladékban előfordulhat ugyan spermium, de ez sem törvényszerű, meg azt olvastam egy darab nem is elég a megtermékenyüléshez bárki bármit mond. Nem tudom olyan szakszerűen leírni ahogy ott volt, de valami olyasmi a lényege, hogy többen kell hogy ostromolják a petesejt falát ahhoz, hogy egy bejusson.
Szóval azért elég csekély az esélye. Olyan 40%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!