Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ebben az esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben az esetben vegyek eseményutánit vagy nem szükséges?

Figyelt kérdés
Pénteken éjjel megszakításos módszert alkalmaztunk, mert elfogyott a gumi. Másnap megnéztem a ciklus.hu-n, hogy mikorra írja a peteérésem és pont aznapra (szombaton) jósolta. Egyébként 1-2 napot szokott tévedni, ennyivel hamarabb szokott megjönni annál amit ott ír, szóval a peteérésem is 1-2 nappal hamarabb lehetett. De a barátom nem élvezett belém, időben kivette. Szerintetek?
2010. máj. 16. 23:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Istenem. Ne szerencsétlenkedj már. Megmondod, hogy sürgős és felíratod. De csak hogy tudd: Minél később veszed be, annál kevesebb a esélye, hogy hat. Szóval remélem már bevetted.
2010. máj. 17. 08:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Na? Mi történt? Bevetted a tablettát?
2010. máj. 17. 15:53
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem vettem be végül. Éjszaka gondolkodtam a dolgon, és arra jutottam mindannyian Isten kezében vagyunk. Szóval imádkozom. :)

De ha mégis terhes lennék, megtartjuk.

2010. máj. 17. 16:15
 14/20 anonim válasza:
Én se vettem be...pedig én nagyobb hülyeséget csináltam...eddig még hála az égnek nem lett bajom!! Szurkolok h neked se legyen!
2010. máj. 17. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
te jóó anyám.. te tiszta hülye vagy. hány éves vagy?? van biztos munkád? istenem.. mi az, h majd imádkoztok? nem a középkorban vagy, ember!!!! de ha ilyen vagy, meg is érdemled :DD
2010. máj. 17. 23:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne hülye? Ha vállalja a felelősséget a tettéért, és megtartaná a babát, akkor miért hülye?

Akkor lenne hülye, ha azt mondta volna, hogy nem vesz be tablettát, de ha terhes, akkor elveteti..

2010. máj. 17. 23:50
 17/20 A kérdező kommentje:

Én 20 vagyok, még egyetemre járok (jogra), szóval ebből a szempontból nem lenne túl szerencsés, de a barátom 26 (ügyvédjelölt)és ő igazából örülne neki.

De szerintem úgysem lesz belőle semmi, úgyhogy lényegtelen.

2010. máj. 18. 08:06
 18/20 anonim ***** válasza:
szerinted nem lesz? ezt mégis honnan veszed, tod?? belelátsz a méhedbe?? nem védekeztetek, peteérésed volt, ha nem tudnád, ekkor van a legnagyobb esélye. vagy szted csak ugy lehet vki terhes, ha hatezerszer beleélveznek?? sztem 1 baba ne rontsa el a sulit, de ahogy te gondolod. a jogot kár lenne abbahagyni miatta. tesztelj majd, meg menj el orvoshoz. majd irj, h mi lett végül.
2010. máj. 18. 22:41
 19/20 A kérdező kommentje:

Jó, majd megírom. Amúgy azért gondolom hogy kicsi az esélye, mert belém nem hogy hatezerszer, de egyszer sem élvezett. Az előváladékban előfordulhat ugyan spermium, de ez sem törvényszerű, meg azt olvastam egy darab nem is elég a megtermékenyüléshez bárki bármit mond. Nem tudom olyan szakszerűen leírni ahogy ott volt, de valami olyasmi a lényege, hogy többen kell hogy ostromolják a petesejt falát ahhoz, hogy egy bejusson.

Szóval azért elég csekély az esélye. Olyan 40%

2010. máj. 19. 11:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Na, akit érdekel, megjött. :) Igaz, két hét késéssel.
2010. jún. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!