Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek be egy eseményutánit vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
Szedem a Lindinette fogamzásgátlót már 7 napja. A mensi első napján kezdtem el, de kicsit bénáztam az első 2 napban a szedéssel. Vagyis 1-2 nap normálisan szedtem, de a harmadikat véletlenül hamarabb vettem be. Reggel bevettem a második szemet, majd este a harmadikat is ugyanazon napon, így kihagytam egy napot, majd normálisan szedtem a negyedik szemtől. De közben történt egy kis baleset, az óvszer elszakadt, viszont időben észrevettük. Úgy tudom valamennyi váladék van még az erekció előtt. Lehet belőle baj? Nem élvezett belém, de a gumi nemsokkal az erekció előtt elszakadt. Vegyek be egy eseményutánit? Vagy már véd a foggátló??2011. márc. 3. 09:00
1/7 anonim válasza:
erekció előtt?
nem ejakuláció előtt akart lenni?
3/7 A kérdező kommentje:
De igen :D :D :D
Bocsi félig a kislányommal játszottam és csak írtam. :D :D
Ez jó, nagyon jót nevettem magamon. :D :D
Köszönöm, akkor megnyugodtam. :)
2011. márc. 3. 09:14
4/7 anonim válasza:
Nem gáz :) Csak nehéz volt elképzelni, hogy erekció nélkül csináltátok xD
5/7 anonim válasza:
Nem fog kelleni. Bár nem jó kihagyni egy napot, ha elfelejtetted, ne vegyél be duplán, és ne hagyj ki napokat.
6/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett nem szabad esemény utáni tablettát használni.
7/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellé normális nőgyógyász nem ír fel esemény utáni tablettát...ha esetleg nem jön meg a hét naposban tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!