Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben vegyek eseményutánit vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
Pénteken éjjel megszakításos módszert alkalmaztunk, mert elfogyott a gumi. Másnap megnéztem a ciklus.hu-n, hogy mikorra írja a peteérésem és pont aznapra (szombaton) jósolta. Egyébként 1-2 napot szokott tévedni, ennyivel hamarabb szokott megjönni annál amit ott ír, szóval a peteérésem is 1-2 nappal hamarabb lehetett. De a barátom nem élvezett belém, időben kivette. Szerintetek?2010. máj. 16. 23:25
1/20 anonim válasza:
mi a kérdés? nem védekeztetek, és peteérésed is volt. persze, h vedd be!! ha már előtte nem tudtál gondolkodni!! de sürgősen, mert nem fog hatni.
2/20 Stage6SR válasza:
szerintük vegyél gumit mert az előváladékban is van spermium-.-":)
3/20 anonim válasza:
Igen. Holnap a nőgyógyásznál kezdd a napot.
4/20 anonim válasza:
nem lehetsz.. h lehetnél már? nem védekeztetek.. mégis mit vártál, mit mondunk majd? ehh, de sötétek vagytok. :S
5/20 A kérdező kommentje:
És azt csak recepttel adnak?
Amúgy az utolsót nem értem, mi nem lehetek? Az volt a kérdés, hogy vegyek-e vagy nem.
De úgy hallottam előváladékban csak akkor van spermium, ha előtte már egyszer elment a fiú és nem pisilt azóta. Vagy ez akkor tévhit?
2010. máj. 16. 23:39
6/20 anonim válasza:
nem, az a tévhit, h előváladéktól nem eshetsz teherbe, ugyanis, igen!! ha magyarországi vagy, akkor kell recept, ha nem, pl. szerbiai, akkor nem kell. sztem vedd be, mert eléggé nagy az esély a terhességre!!
7/20 anonim válasza:
Tevhit...kulonben sem kell arra gondolni, hogy a peteeres minden honapban a megfelelo napon 7 orakor tortenik...ez egy folyamat es lehetnek benne kisebb-nagyobb kilengesek ugyhogy en pl. mindig egy egesz hetet szamitok a legtermekenyebb idoszaknak. Menj be a gyogyszertarba es kerj egy esemeny utanit...mar persze ha nem vagy igy is elkesve a dologgal. Nem feltetlen vagy terhes, de mindent megtettel annak erdekeben, hogy maximalizald a lehetoseget...
8/20 A kérdező kommentje:
De hol tudok én holnap receptet íratni? Mikor egyszer csak úgy odamentem sztk rendelőbe hogy jöttem a nőgyógyászhoz, akkor elhajtottak, hogy nem így működik, időpontot kell kérni. Voltam már egy másik helyen a megyei kórházban is, ott is időpont kérős rendszer van. Még sosem vettem be eseményutánit. Amúgy miskolci vagyok.
2010. máj. 16. 23:50
9/20 anonim válasza:
sürgősségi ambulancia? mondd, h sürgős!!
10/20 anonim válasza:
Mondd el az orvosnak pontosan mi történt és ő majd mérlegel, hogy felírja-e vagy sem :) Ha nem találja szükségesnek nem fogja felírni, de ha igen, akkor vedd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!