Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányás-hasmenéses betegség alatt vegyem be a fogamzásgátlót? Aki volt ilyen helyzetben kérem segítsen!
Tegnap este 7kor bevettem a fogamzásgátlót aztán nem is vacsiztam, mégis eszméletlenül elkezdett fájni a gyomrom éjszaka. Hajnalban 2x is hánytam, ma reggelre is ugyanúgy fáj a gyomrom, megy a hasam. Nem merek se enni, se inni. Este így vegyem majd be a fogamzásgátlót szerintetek?
Az orvosom egyáltalán nincs most a hosszú hétvége miatt, a tájékoztatót elolvastam de az csak azt írja hogy mi van ha a beszedést követően 3-4 órával van hányás, hasmenés.
Kérem aki tud segítsen!
Azt úgy értik, hogy 3-4 órán belül. Utána szívódik fel. Tehát ha bevetted, és 5-6 óra múlva hánysz, nem valószínű, hogy lehet baj.
Nekem múltkor, amikor ez volt bevettem, de 2 óra múlva hánytam. Vártam néhány órát, majd pótoltam a szemet egy másik csomagból 12 órán belül. Így nem lett baj.
Köszönöm!
Megfogadom a tanácsaitokat!!!
Kedved devid911! Hihetetlen hogy egy ilyen kérdésnél is nyomulnod kell.. Ezt a hülye kérdést hogy hogy telik a napom? A kérdésemből láthatod hogy szuperül vagyok, illetve már lázam is van. Szerintem te sem gondolhattad komolyan hogy privizgetni fogok veled, mikor segítséget kérni jöttem... Mellesleg van barátom, azért szedem a fogamzásgátlót.
Szörnyű milyenek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!