Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nojé kérdése:
Több mint fél éve szedem a controvul fogamzásgátlót. Betegség miatt antibiotikumot kellett szednem. Míg a gyógyszert szedtem a párom belém élvezett. Ma megjelent egy barnás véres folyás és nagyon meg vagyok ijedve. Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Antibiotikumként az aktilt szedtem. Elolvastam a controvul papírját, hogy mely gyógyszerek csökkenthetik a hatását, de nem volt rajta, mégis tartok tőle, hogy pecsételővérzés. 7 napja múlt el a menstruációm. Nagyon félek, hogy teherbe estem vagy esetleg valami komolyabb bajom lehet. Utoljára mikor együtt voltunk a párommal fájt. Kérlek segítsetek. Normális válaszokat kérek2013. máj. 19. 19:44
1/6 anonim válasza:
Egy nőgyógyászhoz látogass el kedden. Itt csak nyugtatgatni tudnánk vagy saját tapasztalatot mondani (ami nem egyenlő azzal, hogy nálad is úgy van), vagy akár a frászt is hozhatjuk rád. De az orvos ért hozzá :)
2/6 anonim válasza:
Azért pecsételsz, mert lecsökkent a tabi hatása az antibiotikumtól. Kiegészítő védekezés kellett volna. Mostantól használj gumit, és reménykedj, hogy nem esel teherbe.
3/6 anonim válasza:
Köztudott tény, hogy az antibiotikum bizony befolyásolja a fogamzásgátló hatását és gondolom arra magadtól is rájöttél, hogy nem felerősíti, hanem legyengíti. A pecsételő vérzésed szerintem ettől jelentkezhetett. Csak azt nem értem, hogy ha benned volt a para, miért nem húztatok óvszert?... De mindegy is már. Reménykedj benne, hogy nem leszel terhes, mert megvan rá az esély! Vagy orvos, vagy teszt 14 nappal az aktus után!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam biztosra, hogy pecsételő vérzés. Tegnap mikor együtt voltam a barátommal fájt és ma jelentkezett ez a barnás cucc. Máskor is előfordult már, hogy felsértette és vérzett is vagy ilyen barna izé jött. Most azért parázok mert most antibiotikumot szedtem.
2013. máj. 19. 20:33
5/6 anonim válasza:
Attól, hogy az nem pecsételő vérzés, attól az antibiotikumot beszedted és gyengítette a fogamzásgátló hatását. Senki sem fogja tudni megmondani, hogy az most pecsételő vérzés volt, vagy annak az eredménye, hogy a párod felsértette a méhszájadat. A lényeg, hogy megvan az esélye annak, hogy terhes legyél. Az antibiotikumot gondolom 1 hétig szedted, talán mindegyiket addig kell. Azalatt az 1 hét alatt végig gyengítetted a hatását, ezzel a teherbeesés kockázatát is.
6/6 anonim válasza:
Mármint a teherbeesés kockázatát növelted, érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!