Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rezia fogamzásgátlótól barnás folyás?
szia utolsó! előtted lévő vagyok:)
engem mindenképp érdekelnek a további fejlemények! első hónap végénél járok, első zöld tabletta jön holnap. a tablettaszedés kezdetekor a menstruációm után még másfél hétig "véreztem", aztán elmúlt, úgyhogy egyelőre most bizakodó vagyok, hátha nem történik ez a következő hónapokban... ha viszont igen, én is váltok.
Szia 7. én vagyok a 6.
Voltam a nődokinál, de most is, mint mindig kretén volt.
Azt mondta hogy az első néhány hónapban, amíg megszokja a szervezetem, lehetnek ilyen barnázgatások, várjak még egy kicsit!
Azért is kretén volt, mert amikor mondtam ezt a panaszomat, válasz az volt, hogy több mint 50 féle fogigátló kapható, VÁLASSZAK MÁSIKAT!
Na erre kiakadtam, igaz hogy sokat olvastam utána különbőző fórumokon, de azért egy orvostól mást vár az ember! Egyébként maradtam a Reziánál (saját döntés!) és adok neki még egy-két hónapot! Bár az elég érdekes, hogy másnak azonnal bevált! Én előtte 3-4 évig nem szedtem semmit, szóval ezért adtam neki még esélyt!
En vagyok a 8.
Azt irtam, hogy nem volt vele problemam... Egesz eddig. Mar 7 honapja szedem, es most lett vele bajom! Ket hete volt rendesen meg a havi bajom ( 28 napra, teljesen okosan ) es most barna folyas... :( el vagyok keseredve, es meg a hasam is faj, mint akkor !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!