Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halvány barnás folyás. Mitől lehet? :S
Ma dél körül halvány rózsaszínes-barnás folyást fedeztem fel a bugyimban. Nagyon megijedtem tőle, mivel azt olvastam, hogy ez a terhesség jele is lehet.
8 hónapja szedek tri-regol tablettát, és eddig tökéletesen bevált. Tegnap vettem be az első sárga tablettát (magasabb hormonszintű, mint a többi)okozhatja esetleg ez is a folyást?
Minden nap pontosan este 8 órakor szedem be a tabit. Tegnap reggel hánytam (betegség miatt), azt olvastam h ez gyengítheti a tabi hatását. De szerintem elég ideje volt felszívódni este óta... Aznap együtt voltam a barátommal, és bennem ment el.
Van okom aggódni? :/
18/L
ezt ne halogasd,menj dokihoz!
az,hogy hánysz valóban csökkenti a hatását,de az attól függ,hogy mennyi idő telt el a tabletta beszedése és hányás óta. Lehet,hogy ne mszívódott fel,akkor viszont nem hat,mert olyan mintha nem szedted volna be. Az pedig,hogy milyen színű a fehérfolyásod nem feltétlen jelenti a terhességet,konkrétan én ezt még nem is hallottam h a terhesség jele. Viszont az,hogy a 12.napban vagy azt jelentheti h éppen ovulációd van attól viszont lehet ilyen színű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!