Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Halvány barnás folyás. Mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halvány barnás folyás. Mitől lehet? :S

Figyelt kérdés

Ma dél körül halvány rózsaszínes-barnás folyást fedeztem fel a bugyimban. Nagyon megijedtem tőle, mivel azt olvastam, hogy ez a terhesség jele is lehet.

8 hónapja szedek tri-regol tablettát, és eddig tökéletesen bevált. Tegnap vettem be az első sárga tablettát (magasabb hormonszintű, mint a többi)okozhatja esetleg ez is a folyást?

Minden nap pontosan este 8 órakor szedem be a tabit. Tegnap reggel hánytam (betegség miatt), azt olvastam h ez gyengítheti a tabi hatását. De szerintem elég ideje volt felszívódni este óta... Aznap együtt voltam a barátommal, és bennem ment el.

Van okom aggódni? :/

18/L

2012. szept. 28. 13:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és most vagyok középidőben. Ez a 12. napja a ciklusomnak.
2012. szept. 28. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál rá, hogy orvost felkeresel és megkérdezed?
2012. szept. 28. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szívesen járok orvoshoz ha nem muszáj. :S és nem itt van a sarkon...
2012. szept. 28. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi orvosok vagyunk, és jól megmondjuk neked a frankót látatlanban, kórelőzmény nélkül???
2012. szept. 28. 14:40
 5/6 anonim válasza:

ezt ne halogasd,menj dokihoz!

az,hogy hánysz valóban csökkenti a hatását,de az attól függ,hogy mennyi idő telt el a tabletta beszedése és hányás óta. Lehet,hogy ne mszívódott fel,akkor viszont nem hat,mert olyan mintha nem szedted volna be. Az pedig,hogy milyen színű a fehérfolyásod nem feltétlen jelenti a terhességet,konkrétan én ezt még nem is hallottam h a terhesség jele. Viszont az,hogy a 12.napban vagy azt jelentheti h éppen ovulációd van attól viszont lehet ilyen színű

2012. szept. 28. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Valóban az ovuláció miatt volt. (orvossal is beszéltem.)
2012. szept. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!