Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez most mi? Gyors segitseg lecci!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Gyors segitseg lecci!

Figyelt kérdés
Nos , megjott a menzesezm , de meg nem kellett volna mer meg van 7drb om a fogamzasgatlobol,mit csinaljak ? ez mitol lehet ? Vkinek mar volt ilyen?Multkor is nagyon sokaig megvolt , most pedig megin .Nem ertem ...
2010. máj. 14. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Az utolsó két szóval értek egyet
2010. máj. 14. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
én sem értem...
2010. máj. 14. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Én sem :)
2010. máj. 14. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Ha a fogamzásgátló árát inkább iskoláztatásra költenéd...

Mennyi lehetsz, 15, 16?

De tessék a segítő szándékú válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Nekem 3 másodperc volt ezt megtalálni.

Ugyanazok a kérdések 4x-5x fenn vannak, ennyire luxus használni a KERESÉST?

2010. máj. 14. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Korod? Fiatalon, f.gátló mellett nekem is rendszertelen volt. Mióta szeded?
2010. máj. 14. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Az elottem ironak ez normalis hogy megilyed es rogton egy uj sajat kerdest tesz fel! Akorosztaly szerintem meg mindegy, mert nem csak 16 17 evesen lehet "gogyibb" lenni de ugyanugy 20 30 evesen is !

Amugy ez tenyleg hormon zavar lehet, vagy esetleges felfazas! Szerintem azert konzultalj a nogyogyaszoddal ! De nem kell megilyedni biztos nem sulyos ;)

2010. máj. 14. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
15: 40 nes vagyok .. az elottem irot a 15:36 ra ertettem ..
2010. máj. 14. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokidat és kérdezd meg, ez a legbiztosabb.De ha az elején vagy akkor még nem borzasztó.Nem lehet h csak pecsételsz?
2010. máj. 14. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi a f@szt nem értetek ezen?

Tablettaszedés közben megjött neki.

Nektek meg tablettaszedés közben nőtt meg a pofátok, hogy milyen idősek vagytok és ti vagytok a királyok.

14 év fölött bármikor megérhet az ember a sexuális életre. Ne izguljatok még ti is felnőhettek.

Ha 30 évesen kezded el a sexuális életed, akkor is szembetalálkozhatsz ilyen esettel.

Akkor fordul ilyen elő, ha a tablettaszedés elején vagy, pár hónap és beáll.

No para

2010. máj. 15. 14:31
 10/10 anonim válasza:

Hát sztem 14 év fölött még nem vagy sem felnőt sem pedig sexuálisan érett de te tudod.

Lehet hogy idegesség váltotta ki étrend váltzás, esetleg, tényleg valami hormonális probléma. Egytértek kérdezz rá az a tuti.

2010. máj. 16. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!