Amikor az orvos hallgatja a mellkasom hallatszani fog az a kis lerakódott cigi? (gyors választ lécci)
egy kevés még nem. persze ha tönkrevágta a tüdőd az azért hallatszik.
amúgy nem értem az ilyen kérdéseket...jajj ugye nem veszi észre, jajj ugye nem látszik...akkor minek szívod, ha ennyire gáz?
de nyugi, pár év és hallani lehet majd
téveszme az is.. mert találhatnál olyan megnyugvást, ami nem egészségkárosító - és ami a sok "nyugodt" perc után egybe: nyugtalanító betegség lesz hamar.
Például, ha megpróbálod figyelemmel megérteni a dolgokat. A megértésben van a megnyugvás. Mélyebbre jutni a világ, az emberek és az önmegismerésben. Az békét ad a léleknek. Minden káros mellékahatás nélkül :))
Max a rituálé nyugtathat le, a cigarettában található anyagok fokozzák a stresszt. Meditálj inkább.
Az orvos nem fogja hallani, egyébként sem mondhatna rá semmit, max azt, hogy nem kellene...
az gáz amikor már hallja, mert talán megjegyzi majd hogy előbb kellett volna leszokni... de érezni biztos fogja rajtad,pláne ha ő nem bagózik... 6 év után szoktam le, és most 2 hónapja olyan a szaglásom mint még eddig soha.
Egyébként a hat év alatt nekem soha nem említette meg orvos azt hogy hallana bármit is, pedig napi majdnem egy dobozzal elszívtam.
de inkább szokj le, sokkal jobb:) és még büdös se leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!