Ha valaki megfázik, az orvos rájöhet, hogy cigizik?
14 évesen cigizni? XD minek? ba-d én vagyok 14...de próbálták rám szokatni de nem szívtam bele sose...de hülye vagy!!!!ilyenkor fejlődik az ember XDDDD
idi-ták...XDDDD
am rá jöhet,mert uncsim is cigizik,ő is ment,és rájött az orvos :)
Én a gyerekkoromat egy füstös szobában töltötttem( hhmm..)
És egy mandulagyulladásomnál ,amikor az orvor meghallgatta a tüdőmet, elkezdte kérdezgetni, hogy miért dohányzok!! Pedig csak passzívan szívtam a füstöt esténként..
Ha napi 5 dobozzal rántasz el, akkor azt hallhatja amikor meghallgatja a tüdődet.
A mellkas röntgen gyakran 40 év dohányzás után is tiszta tüdőt mutat, van akinek erős a szervezete, van akinek 3 év dohányzás után látszik a tüdején.
Ugyan-ugyan. Rájönni, nem jön rá, max rákérdez és akkor azt felelheted, hogy otthon dohányoznak körülötted. Az más kérdés, hogy kifizetődő-e hazudni az orvosnak. Másrészt viszont próbálj meg ne dohányozni ilyen fiatalon, mert kicsire fogsz nőni és húsz évesen már 25-nek fog kinézni a bőröd, a fogaidról már nem is beszélve..
Egyébként ha két hétig nem gyújtasz rá már kitisztul a tüdőd annyira, hogy ne legyen kiszűrhető. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!