Ptx-em volt de a dohányzás rituáléja túlzottan is hiányzik na meg a nikotinhiány :S E-cigit szerintetek szivhatok? ( sajnos 1 orvos se tudta h mi az :D)
Nézd, én sem vagyok orvos, nem tudom milyen fokú és milyen okból volt ptx-ed.
Amennyiben nem vagy allergiás a propilén glikolra, növényi glicerinre, nikotinra vagy aromákra szerintem igen.
Ezt kérdezd meg az orvostól.
Azt tudom hogy mióta szívom nem köhögök, érzem a szagokat, jön fel a 8 évnyi lerakódás.
De ennek ellenére a propilén glikol sem a tüdőbe való valami.
Magyarázd el az orvosnak mi van az ecigiben, hogyan működik , a kiválasztásban ha szívhatod pedig nagyon szívesen segítek, nem kell neked is a sok rossz ecigire költened mint nekem anno ameddig megtalálod az igazit.
Minden jót!
Igazán nincsen mit, ha tudok segítek, előre leszögezem nem vagyok kereskedő, csak egy felhasználó aki végigszenvedett 4 teljes készletet.. mire meglett a tuti :) , segítek mindenkinek , hogy ne kelljen annyi pénzt és kutatást tennie mint nekem anno.
Nem hiszem amúgy hogy ne szívhatnád, mivel én magamon érzem hogy gyakorlatilag a pénzen kívül semmi káros mellékhatása sincsen. ( Hagyományos cigihez képes, cirka felébe harmadába kerül.)
Addig is ha leírnád milyen cigit szívtál és mennyit az segítene.
Nos az utóbbi időben a kék viceroy-t szivtam szóval valami ahoz hasonlóra gondoltam, mondták h van ilyen ideskés de az nálam teljesen kizárva.
Gabi anyukád ha 4 ptx után se ál le akkor magára vessen, mert nekem elég volt 1 is és 1 hét az intenziv osztályon...
Hát igen , a boltok már csak ilyenek, először itt nézz körbe, akik itt vannak aktív ecigisek és tudnak segíteni, ha szívhatod én is segítek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!