Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp mitől függ, hogy az orvos melyik fog. Gátló tabit írja fel? Életvitelbeli dolgokat néz -dohányzás, evési szokások? -, vagy mit? Ld. Tovább!
Szerintem a legtöbb doki az alapján, hogy a legtöbb nőnek mi válik be. Pl. ha a páciensei közül soknak beválik Lindynette, akkor mindenkinek azt írja...
De normálisabb orvos elvileg "hormonális alkat" alapján. Legalábbis nekem a dokim ezt mondta. Ciklusodból tud következtetést levonni pl. Meg az alkatodból is.
Sokan azt hiszik, hogy vérvétel alapján dönt, de ez nem gaz:) Ott csak májfunkciót néznek.
első, igaz
apám orvos, noha nem nőgyógyász, és tom h mükszik ez. A nagyobb gyógyszercégek megállapodást kötnek MINDEN egyes orvossal, h az ő gyógyszereiket írja fel, cserébe szponzorálják, kiküldik külföldre kongresszusokra, ajánlják betegeknek... Aki nem köt velük megállapodást, az elég rövi időn belül távozik az egészségügyből.
Én meg dolgoztam orvos mellett, akihez jöttek sorba a látogatók, mindenkit kedvesen meghallgatott, és azt írja, amit jónak lát.
Pl ugyanazon hatóanyagú antibiotikumból sem mindig ugyanazon cégét írja...
De pl. 3x volt gyógyszerváltásom, egyszer Sheringes, egyszer Organonos, és egyszer Bayeros gyógyszert kaptam....
21:51
Jó is volna, ha így lenne, de sajnos nincs így. Azt a gyógyszert írják fel, amelyik gyártójától több """ajándékot""" kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!