Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen védekezési módszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen védekezési módszert ajánlotok az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Sajnos a fogamzásgátlót már nem szedhetek (trombózisom volt, kiderült h Leiden mutációm van) illetve más hormonális fogamzásgátlót sem.

A gumi sajnos nem a kedvencünk, hátha van más is. A nőgyógyász nem ajánlotta csak jövőre a spirált.

Ezeken kívül van valami ami jó lehet?

(Nem szeretnénk még babát, de ha becsúszik nem gond, h esetleg olyan lehetőség van ami nem 99%os arra is kíváncsi vagyok)

2017. ápr. 10. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Spermicid, pesszárium, mehsapka. Mind hormonmentes
2017. ápr. 10. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Fogamzásgátló injekció. Olvass utánna.
2017. ápr. 10. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Speemicid krémek, pesszárium, méhszájsapka, hormon mentes spirál. A fogamzásgátló injekció hormon tartalmú azt nem lehet.
2017. ápr. 10. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Spermicid
2017. ápr. 10. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pharmatex kúp.
2017. ápr. 10. 18:01
 6/9 Deflohelp ***** válasza:
Patentex oval hüvelykúp.
2017. ápr. 11. 00:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Pharmatexben nem bíznék... akkor inkább gumi. Ha tényleg nem gond a baba, akkor esetleg kombinálhatod a megszakítást spermiciddel/pharmatexxel ilyesmikkel. Jócskán lecsökkentik az esélyét :)
2017. ápr. 11. 10:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Spermicid krémre/kúpra gondoltam én is de nem tudom, nem undi? Nem folyik ki nagyon vagy ilyesmi?
2017. ápr. 11. 10:53
 9/9 Deflohelp ***** válasza:

Behatolás előtt negyedórával kell feldugni ujjhossznyi mélységben, az aktus után intim betéttel bugyi fel és akkor

nem okoz gondot, hogy ki akar folyni, egyébként is csak egy

kúpnyi mennyiségről van szó. (Az intim betét kúp nélküli

együttlét után is hasznos tud lenni.)

Viszont ajánlatos utána egy órán belül még nem zuhanyozni,

nehogy kimosódjon.

2017. ápr. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!