Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen védekezési módszert...

Heni_Kilakikitt kérdése:

Milyen védekezési módszert ajánlotok az első alkalomhoz?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég lettünk 5 hónaposak , és tervezzük az első alkalmat. Mindketten az elsők vagyunk egymásnak, és még nem volt ilyenben részünk. A szülők segítségére nem számíthatunk. Ti mit ajánlanátok ? Szerintetek elég az óvszer?Ha igen , melyik a legjobb az első alkalomra? Vagy kellene fogamzásgátló tabletta is? Esetleg ha balul sülne el a dolog 18 év alatt kiadnak esemény utáni tablettát ? Vagy ahhoz kell egy szülői beleegyezés is ? Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
2012. márc. 8. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
óvszer csak is !!!!!
2012. márc. 8. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi :) és abból melyik fajtát ?
2012. márc. 8. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Óvszer mindenképpen.

Egyrészt szerintem fiataloknak ez a legjobb, hiszen nincsen semmi mellékhatása és megfelelően véd.

Plusz nem kell hozzá sem doki, sem szülő, bárhol be tudjátok szerezni.

Plusz síkosítva is van, ami megkönnyíti a behatolást.

Ha nagyon félsz, akkor használjatok mellé spermicidet, vagy időzítsd úgy az aktust, hogy lehetőleg ne a peteérésed környékén legyetek együtt.

Így ha vmi baj van, akkor azért jóval kisebb az esély a terhességre.

Ha kiszakad véletlen, akkor az esemény utánit meg lehet venni 18 éves kor alatt is, de orvosi recept kell hozzá, és minél hamarabb veszed be, annál nagyobb az esélye, hogy hat. Szóval ha ilyen történik, akkor azonnal orvos, nem újabb kérdés a gyk-ra:P

De nem fog kiszakadni. Nekem 6 év alatt egyetlen egy darab óvszer sem szakadt ki.

Mi ált. durexet használunk, abból is a Love-ot. Durexek között viszonylag olcsó és eddig bevált.

De a többivel sincs gond igazából.

Szerintem a redőzöttet és a mentolost hagyjátok, az okozhat kellemetlen élményt.

2012. márc. 8. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? azért ez is fontos,mert nem mindegy hogy 14-15 évesen akarsz vele lefeküdni 5 hónap után vagy 17 évesen

óvszer amúgy a legjobb,de abban nem vagyok biztos hogy esemény utánit kiírnak szülő nélkül is,de az biztos hogy 5-6ezer ft

2012. márc. 8. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:

De, kiírják szülő nélkül, hacsak nem 14 év alatti a kérdező.

De ilyen esetben igen erősen intem a szextől!!

2012. márc. 8. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:

szülői segítség minek kéne? :)

egyértelműen óvszer. az elég ha figyelmesen használjátok, ajánlom gyakoroljon otthon a barátod, ne ott bénázzon

2012. márc. 8. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:
a barátom 20 én meg 17 :) köszi a válaszokat ! Nos akkor tuti kiadják az esemény utáni tablettát , mert nagyon félek , hogy baj történik ?! Arra gondoltam, hogy használni kellene spermicides tablettát , szerintetek kotonnal ez megfelelő védelmet biztosítana ?
2012. márc. 9. 05:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. márc. 9. 07:00
 9/10 anonim ***** válasza:
"C" vitamin a combok közé szorítva...
2012. márc. 13. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
zacskóval is jó
2012. márc. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!