Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muvaring hüvelygyűrűröl mi a véleményetek? Többi lent!
Én is használtam régebben.
Aktus közben sosem akadt bele a pénisz, lehet h ott bent tologatja vagy valami, de nem akadt bele, nem esett ki. Ha mégis kiesik vagy "meggyűrűződik"a partnered, egyszerűen aktus végén lemossátok langyos vízzel s vissza teszed.
Azt hiszem max 2 órát lehet kint.
Annyira nem tudja felnyomni a pénisz, hogy el ne tudd érni amikor majd ki kell venni.
Évekig nuvaringet használtam, gond nélkül.
31N
Ha még van kérdésed, írj nyugodtan.
Szerintem ha vécézésnél erőlködés közben ki tud csúszni, akkor nem jól volt felhelyezve. Van a hüvely felső részében egy csontos kitüremkedés, oda kell "beakasztani" és akkor szépen a helyén marad.
Az más kérdés, hogy az elején, amíg meg nem szoktam a tudatot, hogy bennem van, sokszor éreztem úgy, hogy ki akar csúszni, de ez csak pszichés volt, amikor ellenőriztem, mindig a helyén volt.
Most pesszáriumot használok, amit hasonlóan kell elhelyezni, mint a Nuvaringet és kb. kétszer csúszott el, de mindkétszer felhelyezési hiba volt, utólag tudom, hogy nem toltam a helyére eléggé.
Én 2 éve használom és csak akkor vándorol lejjebb ha nem elég magasan van.
A tájékoztatóban benne van hogy erőlködésnél kieshet és ellenőrizni kell! Normális dolog.
Sose veszem ki, nem akad bele, nem érezzük, sőt nálam akkor nagyon magasra kerül hála, de ki tudom venni. A hüvely alapból rövid, ebből 5 centi a gyűrű, tehát pár centire a bejárattól ott van az.
24óránként 3 órát lehet kint, ha egyszer kiveszed akkor 24óra múlva veheted ki újra. Nekem a doki nem is javasolta hogy ki-be mozgassam, mert nagyobb az esély így a fertőzésre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!