Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a vélemények a Nuvaring hüvelygyűrűről? Gyógyszerről váltásnál? Valaki használja így?
A tablettáról kell erre váltanom. Egy havi adagot írt a doki, hogy kipróbáljam. A doki a vizsgálat és a kikérdezés, felírás után kiment (jött egy kismama soron kívül) és az asszisztenssel beszéltem meg a használatát, megmutatta és azt mondta, hogy a 4.héten vegyem le (de többet nem lehet fenn ennél, tehát a 4.hét utolsó napján vegyem le!!)A betegtájékoztatóban azt írják, hogy nem gond ha a 4. héten veszem le. Valaki használja így?
Mik a tapasztalatok vele? Bőrre milyen hatással volt nálatok?
Én kb. fél évig használtam, de a fertőzésektől kezdve a libidócsökkenésig mindenféle bajom lett tőle, abba is hagytam. Azóta nem használok hormonális fogamzásgátlót, és teljesen jól működöm. A technikai része egyébként rendben volt, szex közben nem zavart, és könnyedén tudtam kivenni, valamint feltenni az újat.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!