Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne pár kérdésem a Nuvaring hüvelygyűrűről! Tudnátok segíteni, kérlek?
Utánaolvastam, és úgy gondolom nekem ez a fajta védekezés lenne az ideális, mert a tablettát biztosan elfelejteném bevenni. De lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
1. Bementem egy patikába, megkérdezni hogy van-e, és hogy mennyibe kerül, és hát adtak volna. Ezt feltétlenül szükséges nőgyógyász felírja (mint a tablettákat), vagy nyugodtan megvehetem??
2. Akik használták, milyen tapasztalataitok voltak? A mellékhatások mennyire ütköztek ki? Vagy esetleg a leírtakon kívül voltak-e más mellékhatások?
3. Ha rendesen fel van helyezve, tényleg nem zavaró? És aktus közben? ( Szeretkezés közben ugyanis az óvszer rettenetesen kidörzsöl, és mivel ez is műanyagból van, vannak kétségeim)
Köszönöm szépen előre is! :)
Nagyon hálás lennék érte.
Főleg az, hogy muszély-e doki kiírja.
Vényköteles, ebben biztos lehetsz, mivel hormontartalmú nem fogják csak úgy kiadni neked. Nekem annyi bajom van vele, hogy elég nehezen tudom felrakni és leszedni, ráadásul mindig vérzek mikor kiveszem (3 hónapja használom) de nem tudom, hogy felsértem-e magamat vagy mi lehet az oka.
Aktus közben nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!