Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűről mondjatok valamit! Hogyan kell használni, mennyire biztonságos?
Attól függ mi volt a gondod a tablettával. Nekem pattanásosokat okozott ezért jött a gyűrű mert a hatása 100%ig egyezik vele (ugyanúgy két féle hormon van benne, 3hétig van fent egy hetet nincs és megjön)csak ennél a pattanás nem szerepel mellékhatáskènt. Ha más volt akkor ennél is jó eséllyel kijön. Pl fejfájás, libidócsökkenés.
35 felett nem tudom mennyire jó hisz tabletta 2 csak máshol szívódik fel és nem hat rá a hányás hasmenés és két fajta antibiotikum.
Árban drágább 10-12.000Ft a 3 havi.
Én 39 évesen már nem mertem hüvelygyűrűt használni, bármilyen alacsony hormontartalmú is. (Igaz, dohányzom, és együtt nagyon nem ajánlatos.) Korábban használtam és bevált nagyon, DE: ugyanúgy hormonális hatása van, mint a tablettának, tehát a mellékhatások előjöhetnek. Nekem ugyan nem volt a hüvelygyűrűvel semmi bajom, de a tablettával sem.
Mindenesetre a korom miatt inkább hormonmentes fogamzásgátlás mellett döntöttem. A naptármódszer nem jött be: egy spontán ovulációból teherbe estem (megtartottuk volna, de nem maradt meg). Azóta pesszáriumom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!