Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok? Melyik falyta mennyire biztonságos?
Fogamzásgátló tablettából melyik a legjobb?tapasztalatok szerint..
Van aki tablettázot és mégis teherbe esett?melyik fajtától?
Mindegyik tabletta ugyanannyira biztonságos a normális használat mellett mert lényegében ugyanazt tartalmazzák (ösztrogén és progeszteron vagy valamilyen antiandrogén) csak a mennyiségekben van különbség és a vivőanyagokban. Egyedi hogy kinek mi válik be, doki azért kérdezget mert van pár ami pl vékonyaknak, pattanásabbaknak, hìzékonyaknak van.
Van két féle hormongyógyszer (diane és cypromix) aminek csak mellékhatása a fogamzásgátlás, nem ez a céljuk és nagyon sok hormon van bennük. Én is szedtem a bőröm miatt a diane-t.
Kifejezetten fogamzásgátlónak szedtem belara-t, súlyos akném lett tőle. Most Nuvaringet használok gond nélkül.
Egyébként az árak is eltérnek, több megegyezik hatóanyagra csak más a gyártó és az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!