Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló, ami nem csökkenti a libidó aktivitását? Hüvelygyűrűről vélemények?
Óvszeren kívül!
Én most váltok tabletta után hüvelygyűrűre, nem feltétlenül emiatt, de a tabletta miatt már alig van szexuális vágyam, és abban reménykedem, hogy esetleg a gyűrű annyira nem fogja ezt befolyásolni. Mi a véleményetek?
Én gyűrűs vagyok kb. két éve, nekem egyáltalán nem csökkentette a libidóm.
Szerintem sokkal jobb a tabinál, hányás/hasmenés nem befolyásolja, nem kell naponta emlékezni rá és ha pl pár nappal később veszed ki az égvilágon semmi sem történik.
Én is gyűrűt használok 4 hónapja, elmúlt a tabletta okozta szárazság és libidó csökkenés! :)) A bőröm is szép, a hajam picit jobban zsírosodik (3naponta kell így mosnom, a tablettánál heti 1 mosás is elég volt de a bőröm volt aknés...)
Egyedül annyi negatívumot tapasztaltam hogy fájdalmasabb lett az első 2 nap, de vérzés lecsökkent 4napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!