Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni esemény utáni tablettával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma be kellett vennem egy esemény utáni tablettát mert kiszakadt a gumi (ami nem értem, hogy történt igazából. ). Szóval megvettem, bevettem, mondták hogy ha kihányom be kell vennem megint, de igazából semmit nem érzek. Arra számítottam, hogy nagyon szarul leszek és meg is jön, de egyenlőre semmi. Azt olvasom most, hogy valakinek meg se jön? Mire számítsak? Lehet, hogy csak majd akkor jön meg amikorra várom? A válaszokat előre is köszönöm!2017. márc. 20. 13:20
1/5 anonim válasza:
Szia, változó, hogy ki hogyan reagál rá. Nekem is hasonló okokból kellett bevennem az elmúlt 3 évben 2 alkalommal. És mind a két alkalommal fájt egy picit a hasam, olyan szúrós-görcsölős fájdalom volt. A menstruációm pedig mind a kétszer 3 nappal hamarabb jött meg, igaz, hogy mindkétszer a menstruáció kezdete előtt egy vagy másfél héttel történt a baleset.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem kb. másfél hét múlva kellene, hogy megjöjjön.
2017. márc. 20. 13:40
3/5 anonim válasza:
nem hat annyira feltűnően. Lehet pár nappal bezavarja a menzeszt, de azon felül nem biztos, hogy van más hatása. Mármint páromnál nem volt.
4/5 manó1235 válasza:
A menszeszt egy picit lehet be zavarja mert ez egy hormon bomba a szervezetednek, eléggé leamortizál úgymond, ezért de nagyon szeretik "osztogatni". De ne aggódj minden megy majd a rendes kerékvágásban. Ami a gumi szakadást illeti velem is megesett már 2x is, pukkant egy nagyot. Csak nekem 3 hónap volt a két eset között így a második esemény utánit alig akarta felírni az orvosom, pont az erős hatása miatt. Hála istennek azóta nem fordult elő ilyen. 23/L
5/5 manó1235 válasza:
*nem nagyon szeretik "osztogatni" :) bocsi elírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!