Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esemény utáni tabletta mostanság milyen ár körül mozog? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
A minap védekezés nélkül szeretkeztünk (ami tisztában vagyok vele, hogy nem kis hiba volt) sajnos így alakult. A párom még "időben" kivette, ahogy szokás mondani, ám ez ugyebár közel sem jelent teljes biztonságot. Így úgy gondoltam, inkább veszek egy esemény utáni tablettát a biztonság kedvéért.
Sajnos ma rendelési idő után értem be a kórházba (emiatt az ügyeletes orvos nem volt hajlandó felírni a gyógyszert), így holnap reggel kell visszamennem.
Muszáj megadnom a személyes adataimat vagy ez megoldható név nélkül is?
nálam a nővér is kiadta nem kellett sort állni.
6000 Ft kb.
Ilyet nekem is mondtak, de akkora balhét csaptam, hogy megemlegette a nővérke is, meg a doki is. Kértem szépen, írják fel, semmi. Mondtam, hogy de nekem ez fontos, még mindig szépen kértem. Erre közölték, hogy mit aggódok ennyire? Legfeljebb egyel többen leszünk a családban. Na, itt elgurult a gyógyszerem, és elkezdtem ordítani, hogy mégis mi a búbánatos francot képzelnek ezek magukról, mégis csak az én életemről van szó, és én bizony el nem megyek, amíg nem kapok receptet. Kaptam.
24/N
Ilyen esetekre vannak a sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciák. :)
Amúgy nekem még egy hete 5160 Ft volt. :)
Részvétem.
A győri kórházban gyakorlatilag a nővér adta ki a vényt. Van nekik előre megírt, és így nem kell végig állni a sort.
A veszprémi kórházban meg gyakorlatilag tőlem kérdezték meg törött lábbal, hogy begipszeljék-e? És ha igen ,akkor elmennék-e a patikába gipszért :S Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!