Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót és mindig pénteken fogy el és utána héten szombaton veszem be az első szemet. Ez mindig így jön ki de mindig más dátumra esik. Ez normális?
Szia!
Hát nem tudom, de sztem mindig ugyanazon a napon kellene az utsót és elsőt bevenni. Mármint, ha te pénteken veszed be az utsót, akkor másik hét péntekén kellene az elsőt. Nekem legalábbis így van a tájékoztatóban, és én már 7 éve szedem, és még semmi gondom nem volt vele. Olvasd el még egyszer a tájékoztatót inkább. Amúgy a február most nekem is bekevert. Sajnos.
23/Nő
akkor éve óta rosszul szeded.
Tegyük fel: kedden beveszem utolsót, 7 napos szünet:
1. szerda, 2. csüt, 3. péntek, 4. szombat, 5. vasárnap, 6. hétfő, 7. kedd.
Kövi szem: szerdán.
Tök logikus, egyik hét kedden abbahagyod, másik szerdán folytatod.
18:04 tényleg rosszul tudja, elég gáz h 7 éve nem tudsz olvasni..xD 7 nap a szünet!!!tehát beveszed a 21-et és utána 7 nap, kijön a 28 ciklus,tehát NYOLCADIK!!!napon veszed be a köv.levél első bogyóját.
Örülj, h még nem lettél terhes, 23 évesen ezt elszámolni?????jézusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!