Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? 2 hónapja szedem a fogamzásgátlót és mindig pénteken fogy el és utána héten szombaton veszem be az első szemet. Ez mindig így jön ki de mindig más dátumra esik. Ez normális?
2. válaszoló vagyok.
Tudod nem gondoltam h neked ez problémát jelent..xD józan paraszti ésszel rá lehet jönni h a hónapok nem egyforma naposak..xD lol..
előző válaszolónak teljesen igaza van
am mennyi vagy?15?:D
Te mit osztod itt az embereket "kedves" kérdező?
Mindketten normális választ adtak a kérdésedre, te vagy ennyire nyomorék h egy egyszerű 1.osztályos matematikát nem tudsz, hogy a hónapok nem egyformák!
Ha már du*atod magad ennyit tudhatnál te észlény!Meglátszik h egy tinicsíra vagy
ÉGŐŐŐ HOGY ILYET NEM TUDSZ!
Hagyjad, még kicsi...cska azt nem értem h miért írnak fel ilyen kis pisiseknek is gyógyszert, ha ennyit nem tud magától!
Gondolom 2 hónapja ezen agyal a drága, hogy h lehet az h ugyanakkor van vége és ugyanakkor kezdi el szedni :D és láám nem mindig ugyanarra a dátumra esik, emkkora trauma lehet neki h ezt ide ki kellett írnia, mert nem tudott rájönni szegényke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!