Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn vettem be az első fogamzásgátló levelem utolsó darabját. Még nem jött meg, és nem is érzem semmi előjelét. Ez normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 16:00
1/14 anonim válasza:
Az a fő, hogy a 7 napos szünet alatt megjöjjön. Még csak 3. nap van.
2/14 anonim válasza:
hefto ot ez a 3 nap ami tabi mentes nekem 3-4 nap szokott megjonni az utolso tabi utan, szoval semmi panik :)
3/14 anonim válasza:
Persze, nekem sincs semmi előjel, semmi görcs. A legutóbb pl. csak a 6. napon jött meg a szünetben (amúgy 5.-en szokott).
4/14 anonim válasza:
hat ez szornyu.. a 7 napos szunet barmelyik napjan megjohet, de ez már az 10000000. ilyen kérdés........ olyan nehéz lett volna utánakeresni???
5/14 anonim válasza:
Főleg, ha este szeded, akkor lehet, hogy még 72 óra sem telt el, mióta bevetted az utolsó szemet.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :)
(uccsóelőtti, neked nem-.-)
2011. aug. 11. 16:24
7/14 anonim válasza:
most nem azért, de ha a 7 napos szünet bááármelyik napján megjöhet, akkor minek parázni? valamint ha rendesen szedted, akkor mi a franctól ne jönne meg?
8/14 A kérdező kommentje:
nem paráztam be. csak még új vagyok a dologban, és azthittem ilyenkorra már megjön. és persze elolvastam a papírt is..
2011. aug. 11. 16:43
10/14 anonim válasza:
Nyugi, először én is így voltam, főleg hogy a tájékoztatóra az van írva, hogy általában 2.-3. napon jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!