Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kérdezik, hogy terhes vagyok-e, azokkal mi lett? Ha terhesek lettetek megtartottárok?
Szia! Nos a 99%-a előváladék problémában volt és utólag általában megírták (nekem legalábbis írták), hogy nem lettek terhesek. Olyan esettel nem találkoztam, amikor terhesség lett belőle, kivéve, amikor valaki azzal kezdte, hogy terhes. A probléma, hogy sokan össze vissza etetik szerencsétlenekkel az esemény utánit, még ha nem szükséges akkor is és már mindentől tiszta idegek, ezért van itt ennyi "lehetek-e terhes kérdés" és a normális válasz persze a nem, ami be is igazolódik. Én is szoktam esemény utánit javasolni, de csak ha valóban indokolt és akkor be is veszik, és így nem alakul ki terhesség.
Egyébként ettől függetlenül lehet, hogy van olyan, aki terhes lett, csak az én figyelmemet kerülte el a hozzászólása, ha valaki lát ilyet, az bemásolhatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!