Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esélye van így terhessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van így terhességnek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lovaglópozicióban mentem el,végére puhább lett a péniszem, és így mikor kihúztam,lecsúszott a gumi. A gumi kilógott 5 centit,szóval nem volt bent teljesen. Az esemény utáni tablettát nem volt hajlandó bevenni,mondván hogy felesleges. De én azóta gondolkodok és aggódok rajta. Meg tudnátok nyugtatni?
2017. jan. 17. 10:40
 1/8 A kérdező kommentje:
20/F
2017. jan. 17. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
OK, hogy benne maradt a gumi, de nem jött ki belőle a cucc. Így a gumi védett titeket. Nem kell eseményutáni. Barátnődnek igaza van. Az egyébként is egy fölösleges hormonlöket a szervezetnek.
2017. jan. 17. 11:21
 3/8 A kérdező kommentje:
De én úgy gondolkoztam, hogy miután elmentem a gumiba és puhább lett végére, úgy csináltunk még 1-2 percig,akkor azalatt kicsúszhatott valamennyi sperma, mert hogy már nem feszítettem a gumit, nem? Vagy az is számít, hogy ő volt felül? Tudom, most nagyon hülyén fogalmazok, de szerintem érthető. Barátnőmnek is elmagyaráztam ezt így szószerint, de ezek után se akarta bevenni. Pedig egy okos lány..
2017. jan. 17. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
okosabb mint te, az tény xd
2017. jan. 17. 11:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezt nem vonom kétségbe :-)

Csak szimplán aggódok, és nem tudom miért, szöget ütött a fejembe.

2017. jan. 17. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A gumi kilógott, mi a probléma? Akkor csúszhatott csak le mikor kivetted, vagyis nem került bele anyag.

Nekem egyszer volt hasonló, bár akkor bennem maradt, igaz csak pár másodpercig, mert barátom kiszedte- s benne volt az anyag.

Akkor az ő kérésére, aggodalmára vettem be tabit, nem hittem hogy lesz következménye. Ma megyek a talán 7. nőgyógyászhoz, hátha ez nem csak egy vállrándítással intézi majd el az immáron 2 éve tartó -valószínűleg- hormon zavaromat. Szóval eseményutánit csak nagyon indokolt esetben. A tieteké nem az, itt sokkal nagyobb az esélye vm mellékhatásnak, mint a gyereknek... (persze nekem se biztos hogy ettől van, csak utána kezdődött, és eddig egyik orvos sem foglalkozott vele, hiába mondom)

2017. jan. 17. 11:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Rendben meggyőztetek.

3.-nak üzenem, hogy remélem megoldódik a problémája. Minden jót nektek!

2017. jan. 17. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
6os, nogyogyaszhoz evvel hiaba is fogsz menni, endokrinologiara menj!
2017. jan. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!