Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van így terhességnek?
Ezt nem vonom kétségbe :-)
Csak szimplán aggódok, és nem tudom miért, szöget ütött a fejembe.
A gumi kilógott, mi a probléma? Akkor csúszhatott csak le mikor kivetted, vagyis nem került bele anyag.
Nekem egyszer volt hasonló, bár akkor bennem maradt, igaz csak pár másodpercig, mert barátom kiszedte- s benne volt az anyag.
Akkor az ő kérésére, aggodalmára vettem be tabit, nem hittem hogy lesz következménye. Ma megyek a talán 7. nőgyógyászhoz, hátha ez nem csak egy vállrándítással intézi majd el az immáron 2 éve tartó -valószínűleg- hormon zavaromat. Szóval eseményutánit csak nagyon indokolt esetben. A tieteké nem az, itt sokkal nagyobb az esélye vm mellékhatásnak, mint a gyereknek... (persze nekem se biztos hogy ettől van, csak utána kezdődött, és eddig egyik orvos sem foglalkozott vele, hiába mondom)
Rendben meggyőztetek.
3.-nak üzenem, hogy remélem megoldódik a problémája. Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!