Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. két és fél hete veszítettem el a szüzességemet. Óvszert használtunk, ami nem szakadt ki, és a párom sem ment el, tehát konkrétan nulla az esélye a terhességnek, de mégis pánikolok. Szerintetek miért? (többi lent! )
Mindig 2-3 nappal hamarabb szokott megjönni, de most már nemhogy hamarabb, de egy nappal később van, és még mindig semmi, de már 4-5 napja érzek kisebb alhasi görcsöket és hátfájást valamint fejfájást is, de az az elmúlt egy évben szinte a mindennapjaim része volt, mert nem kicsit stresszes időszakot éltem át, aminek még nincs teljesen vége, mert nemsokára érettségizek.
Egyik barátnőm mondta, hogy lehet azért késik, mert "hirtelen" hatás érte a hüvelyemet, és a tágulás késleltetheti. Szerintem azért késik, mert állandóan ezen görcsölök, de egyszerűen nem hagy nyugodni a gondolat. Szerintetek mit tegyek? Tesztet még nem vettem, mert nem volt rá alkalmam, de a biztonság kedvéért tervezem...
Az érettségi is stresszel jár szóval azt nem modom, hogy ne stresszeld magad... Vegyél tesztet és minden kiderül. Mást nem tudsz tenni.
Na és sok sikert az érettségihez ;)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!