Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma sex kozben lecsuszott az ovszer, mennyi az kb esely, hogy nem lesz gond?
Mikor lecsuszott a gumi,elotte kb 1 oraval sexeltunk es nem mostam meg a peniszem,es akkor el is elveztem.
Most lecsuszott a gumi es bnomben maradt .
Elvileg ma kellett vna h vegeterjen a menzesze de mar tegnap veget ert,ha utana kb 5-10perccel kimosta magat nem lehet gond,igaz?
Terhes vagy!
XD
viccet félretéve szerintem nincs gond, de legközelebb jobban figyeljetek.
csak nemértem ha jól van feltéve, és áll a farkad akkor hogy csúszik le??
én akármennyire húztam lefele, inkább a farkam szakadt le mint el a gumi szóval nem értem :D
Egyebkent SOHA nem volt ilyen hogy lecsuszott rolam ovszer azertt nem is ertettem. Iszonyatosan meglepodtem
Koszi a valaszokat egaebkent
Szia!
Szerintem nézz utána mekkora gumit használtál és annál kisebbet vegyél a későbbiekre.
Elég érdekesen írtad le a történetet. Tehát a ge*iddel teli gumi maradt a barátnődbe??
Ha igen de lehet terhes attól, hogy kimosta semmi garancia nincs arra, hogy nem terhes.
De a terhesség egy hihetetlen bonyolult folyamat, elég kicsi rá az esély, hogy terhes legyen.
Nem,ami benne maradt gumi abban nem volt sperma,mert elelvezes elott eszrevettem hogy lejott.
Csak egy oraval elotte viszont sexeltunk ,es akkor nem mostam meg utana a peniszem
Jaa
Hát figyi szerintem iszonyatosan kevés rá az esély, tehát nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!