Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lecsúszott az óvszer, kicsit lejjeb csúszott, ugye nem lehet gond? De nem csak ez van. Bövebben, lejjebb.
Az ilyen idiótát hagyd a fenábe. Persze ő nem izgul, végül is nem neki kell megszülnie egy gyereket vagy abortuszra mennie. Elég nagy tuskó szegény.
De amúgy ha nm csúzott le teljesen, rajta volt a makkon, akkor nem lesz gond.
amúgy te vagy a szülészeten dolgozó lány??
na, igen.. meg is irtam neki, h neki könnyű, nem neki kell izgulnia, de nem irt vissza.. :S
Szia!
Ne félj, nem lesz belőle gond, akkor lenne baj, ha kiszakadt volna, vagy teljesen lecsúszott volna az óvszer és úgy folytattátok volna az aktust, így nincs gond.
A barátod viselkedése pedig kritikán aluli, velem így biztosan nem beszélhetne. Nem volt ennek semmi előzménye?
előzmény annyi, h már nem jó a kapcs.. de máskor is volt már, h lecsúszott, akkor jobban izgultam, mert a melleim is fájtak, meg ilyenek, és azt hittem, hogy terhes vagyok, de kiderült, hogy csak a fogamzásgátló abbahagyása miatt van.. akkor se volt képes tesztet venni, csak sok nyösztetésre.. mert h ő biztos benne, h nem vok terhes.. :S
igen, a % - ról megismerem, nos kellene 1 kis segitség.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!