Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fű milyen hatással van a fogamzásgátlóra?
Nekem meg az anyam alkoholista, 13-14 evesen egyedul kellett vezetnem a haztartast, foztem, mostam, takaritottam, emellett kitunoen kellett tanulnom, mikozben az anyam reszegen fetrengett a kanapen, neha megvert, mert nem vagyok eleg jo, es allandoan szidta amit csinaltam, apukam meg latastol vakulasig dolgozott, hogy meg tudjunk elni.
Hidd el, hogy ez se volt felemelo. Most se az. Megse gondolom, hogy barmilyen drog[akar alkohol is] rossz lenne, ha az ember tudja hasznalni.
Ha mindenki szívna aki "lelki" beteg akkor elég sok szippancs élne a földön.Mindent meglehet magyarázni...
Nekem 14 évesen apukám öngyilkos lett és én találtam meg.Én mégsem éreztem ugy hogy az ilyen dolgok menedéket nyújtanának,vagy esetleg nyugalmat,de ha te igy érzed jól magad akkor csináld.majd rájössz.Ha csak ritkán szívsz akkor nemhiszem hogy gyengíti a gyógyszert.
jajjjjj,itt mindenki okoskodni probal,anelkul,hogy tudna is valamit.
En nem szivok,nem drogozok,de azokat sem itelem el aki fuvezik.Aki persze ennel tovabb megy,hat az a maga dolga.
A fu nincs karos hatassal az ember egeszsegere,epp ellenkezoleg.Pl spanyolorszagban az orvos heti egy alkalommal ajanlja is,szerintem nem veletlenul.HA annyira karos lenne nem lenne egy csomo helyen legalis.
Persze nem kell tulzasba vinni,mert annak tenyleg lehetnek kovtkezmenyei,esetleg mar egyre tobb kell,mas drogra is kivancsi lesz.Ha a funel maradsz,hidd el nem lesz semmi baj az egeszsegeddel.
A kerdezotol elnezest kerek,mert nem tudok valaszt adni a kerdesere,nem tudom,hogy befolyasolja e vagy nem a fogamzasgatlo hatasat.Csak a valaszolok iromanyaira akartam reagalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!