Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi, hogy történik ha abbahagyom a fogamzásgátló szedést?
Sajnálom, nem tudtam milyen kategóriába illene a kérdésem. 1,5 éve szedek Volina fogamzásgátlót és most külföldi munka miatt teljesen abba akarom hagyni, nem akarok teherbe esni, így a továbbiakban visszatérünk az óvszerhez, de érdekelne, hogy mi lesz.
Most az utolsó levél, utolsó heténél tartok mire kimegyek pont megjön. Olvastam, hogy ha valaki abbahagyja, akkor rögtön megjön neki, vérzik stb.
Ha elmúlik a normális menstruációm akkor utána megint meg fog jönni, mert nem szedtem a tablettát? Mire számíthatok? Bocsánat, ha idiótának tűnik a kérdés. Nincs saját nőgyógyászom, csak körzeti, de annyian vannak nála, hogy nem akarok egy ilyen buta kérdéssel bemenni :D
21/L
Változó. Nekem utána is teljesen pontosan jött meg.
Abbahagytam, megjött, és utána mindig 28 napra jött meg (néha +/- 1 nap).
De valakinek meg egy ideig össze vissza jön meg. Majd beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!