Igaz, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után, ha a test felszabadul a gyógyszer blokkolása alól, könnyebben teherbe lehet esni?
Szerintem most lesz peteérésed, és azt érzed. Legalábbis ezek nálam tipikusan peteérés tünetei, és én is azóta kezdtem érezni, hogy leálltam a fogamzásgátlóval.
Azt viszont megjegyezném, hogyha így van, tehát most van/lesz ovud, akkor nem fog megjönni 10 nap múlva, mivel ovu után kb. 14 nap múlva jön meg a menzesz. És ez elég fix, +-1 nap eltéréssel. Ezt csak azért mondom, hogy ne vedd egyből késésnek, ha nem jön meg 10 nap múlva.
Szia!
A fogamzásgátlónak nincs ilyen hatása.
Szerintem is a tüneteid inkább peteérést jeleznek, amióta abbahagytam a gyógyszert, én is érzem. Bár az is igaz, hogy amióta babát tervezünk, azóta jobban figyelem, szóval lehet, hogy előtte is így volt.
Ha ovut éreztem, akkor nagyon beletrafáltam,ugyanis tegnap délután együtt voltam a párommal.
Nagyon köszi, ment zöld pracli.
Ugyan nem tudom, hogy van-e köze a foggátlónak a teherbeesésemhez, de azért elmesélem.
Több, mint egy évig próbálkoztunk a babával, nem jött össze. Kicsit kiakadtam, úgy voltam vele, hogy nem is kell, meg elkezdtem más dolgokra koncentrálni és írattam foggátlót a dokival. Két hónapig szedtem, amikor hirtelen megérzésből úgy döntöttem, hogy nem kell tovább. Abbahagytam, és abban a hónapban teherbe estem. Tehát kb két héttel azután hogy abbahagytam a bogyót. Előtte meg egy évig nem sikerült... Szóval nem tudom van-e köze hozzá, de ez az én sztorim.
Amúgy amiket te írtál az tényleg lehet peteeérés tünet, nekem is ilyenek voltak.
Sok sikert nektek!
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
Hát remélem nem lesznek mellékhatások,utóbbi hónapokban már nagyon kikészített a gyógyszer elmaradt a menzeszem aztán megvolt tiz napig,állandóan fájtak a melleim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!