Szoptatás alatt ki melyik fogamzásgátlót szed/te?
7 hete szültem.
Múlt héten volt 4 napig vérzésem de egy tisztasági betét elég volt.. Szóval nem tudom h az most annak számít e vagy sem :/
Ha szoptatsz nincs nagy választék, mert csak egykomponensűeket tudsz szedni, Azaleat vagy Cerazette-t.
EZek a peteérést gátolják, de nem olyan hatékonyak mint a kétkomponensű fogamzásgátlók, ezért inkább csak az első hónapokra ajánlják, amikor még sokat szopizik a baba és talán az is ad hozzá egy kis plusz védelmet, de az én dokim azt mondta hogy akár meg is érhet egy pete uh nem valami tuti módszer. Marad az óvszer.
Cerazettet szedtem 2 dobozzal. Utàna abbahagytam mert gyűlöltem.
Első hónap oké volt,aztàn nem jött meg,aztàn pecsételés,megint nem jött meg,aztàn rendes vérzés,aztàn kimaradt... Itt lett elegem. Ugyanúgy aggódtam,hogy becsúszott-e a baba. Utàna sokkal jobb volt,mindig időben megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!