Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés és élvezet a kettő együtt lehetetlen?!
Nem is olyan könnyű dolog a fogamzásgátlás ha jobban belegondolsz. A védekezés két leggyakoribb módszere közül ti melyiket választjátok?
Gumi: a legtöbb pasi nem szereti, és tény, hogy sokkal jobb nélküle, érezni a párodat.
Tabi: hormonbomba, és ha nem lenne az, nem lennének mellékhatásai. De rengeteg mellékhatás ismert, olyan is ami elég súlyos. Pl. a depresszió, hízás, és abbahagyás után nehezebben esel teherbe (hogy csak néhányat említsek.) Ráadásul olyat is hallottam már, hogy valaki tabi mellett esett teherbe.
A többi módszer pedig vagy nem elég biztonságos, vagy csak idősebb korban ajánlott.
Na meg persze maradt még a sokaknak jól bevált "megszakításos védekezés". Aminek azért ha belegondolunk van előnye is pl anyagilag és hogy érezhetitek egymást persze a megszakítás rontja az aktus minőségét és elég felelőtlen dolog is ez.
Ti melyiket választottátok?
"de mivel gumival egyáltalán nem lehet" akkor a pasid egy barom
hány éves vagy amúgy, 15-16?
védekezés nélkül sztem én egyáltalán nem tudnám élvezni a szexet,mert egy siro baba képe lebegne előttem,hogy az belőlem fog kibujni,mert hülye vagyok...
gumiztunk sokáig,jóideje tabletta,egyiktől sincs semmi bajommost is néha gumi ha más gyógyszert kell szednem,és élvezetes a szex...
miért? mert el tudom magam engedni...
(párom mondta még az elején,ő belém nem dugja fél percre se ha nincs gyógyszer vagy gumi ami védene)
lehet hogy 19 vagy,de szellemileg max 12...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!